«Έχω 3 χρόνια συμβόλαιο»

Μπορεί οι επιδόσεις του με τον Παναθηναϊκό, να έχουν στρέψει πάνω του την προσοχή ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο ο Μάρκους Μπεργκ έχει το μυαλό του μόνο στο «τριφύλλι».

Αυτό ουσιαστικά τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα, σχετικά με το ενδιαφέρον της Στόουκ.

Αναλυτικά ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε…

Για το αν μπορεί να παραμείνει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός: «Φυσικά. Έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση μέχρι τώρα και πιστεύω ότι μπορούμε να διατηρηθούμε εκεί μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχει κούραση για όλες τις ομάδες απ’ τα συνεχόμενα ματς, αλλά μείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι θέλει άλλα 3 γκολ για να σπάσει το προσωπικό ρεκόρ του: «Δεν τα μετράω…  Σίγουρα είναι ωραίο όταν σκοράρω αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος όταν κερδίζει η ομάδα. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα».

Για την σχέση ομάδας και κόσμου: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι με τον κόσμο μας φέτος. Θέλαμε πολύ να τον ευχαριστήσουμε γιατί τον εκτιμούμε ιδιαίτερα για τη στήριξη που μας έχει δώσει όλη τη χρονιά. Και οι φίλαθλοί μας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά μαζί μας  για να φτάσουμε ως εδώ».

Για το ενδιαφέρον της Στόουκ: «Δε σκέφτομαι τίποτα άλλο, πέρα απ’ τα δύο ματς που απομένουν. Δεν γνωρίζω τίποτα. Ξέρω ότι έχω τρία ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και περιμένω να αγωνιστώ και στην Ευρώπη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα