Επίθεση Πολάκη στον Σπίρτζη για τον ΣΚΑΪ: «Σταμάτα πια, μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες»

«Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη, τώρα μόνο στο Συριζα! Δεν ξαναγυρνάει…», σχολίασε ο βουλευτής Χανίων με αφορμή τη δήλωση Σπίρτζη «το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά του Χρήστου Σπίρτζη με αφορμή όσα είπε ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής Χανίων σχολίασε στο facebook κάτω από την ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη «Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες! Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη, τώρα μόνο στο Συριζα! Δεν ξαναγυρνάει…»

Στη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε πως «δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι», κάτι που προφανώς προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Παύλου Πολάκη

Μάλιστα ο κ. Σπίρτζης είχε αναφέρει ότι «δεν το έκανα εγώ Κούγκι, δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για πρόταση μομφής», για όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι κακό να στρουθοκαμηλίζουμε», είπε, επίσης, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «που το πήρε πάνω» του και στα στελέχη του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα