Αλητεία του Κάρμο με Μαρινάκη και Ολυμπιακό – όλο το παρασκήνιο

Η «Α» και η iapopsi.gr το’ γραψαν καθαρά για τον Κάρμο ότι άπαξ και βλέπεις αγέλαστο άνθρωπο, να φοβάσαι. Κι ο Μαρινάκης το είχε καταλάβει ότι είναι από άλλο ανέκδοτο ο Δαυίδ. Μεγάλη αλητεία αυτό που έκανε.

Ξαφνικά, ο Κάρμο αποφάσισε να μείνει στην Πόρτο, σου λέει. Μισό λεπτό, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Το αν θα μείνει ή όχι στην ομάδα είναι δικό του θέμα αποκλειστικά; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Για να μείνει σε μια ομάδα ένας παίκτης πρέπει να το θέλει ο ίδιος και η ομάδα του, φυσικά. Τώρα, μετά από 40 μέρες κατάλαβε ο νέος της προπονητής ο Βίτορ Μπρούνο ότι του κάνει ο Κάρμο;

Όχι, ρε. Συμφωνημένα ήταν όλα από την πρώτη στιγμή να μείνει. Και δεν είχε το θάρρος να πάρει ένα τηλέφωνο στον Ολυμπιακό και να ει ότι δεν γουστάρει να γυρίσει.

Δικαίωμά του να παίξει όπου γουστάρει του Κάρμο. Με τον Ολυμπιακό πήρε κούπα ευρωπαϊκή και πρέπει να το σεβαστείς. Κι όχι να τον αφήσεις στο περίμενε και να τον δουλεύεις.

Να σου πω τι μου μετέφεραν από την Πρτογαλία ο φίλος ο Ζορζίνιο; Ο Κάρμο, σου λέει, δεν φαντάστηκε ποτέ ότι ο Ολυμπιακός θα έδινε 12 μιλιόνια στην Πόρτο και γι αυτό εξαφανίστηκε.

Όταν όμως, τα έδωσε ο Μαρινάκης, τότε αποφάσισε ότι θέλει να μείνει. Δηλαδή, προπονείται ένα μήνα με την Πόρτο και τωρα αποφάσισε να μείνει. Στο είπα: Άπαξ και δεν γελάς ποτέ στην ζωή σου, έχεις πρόβλημα.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα