ΤΕΧΑΝ: Βραβεύτηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού Ανακύκλωσης

Η βράβευση έγινε με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Πλαστικής Σακούλας» και αφορούσε σε 39 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αθηναίων

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά της Πλαστικής Σακούλας» και την ολοκλήρωση των Μεγάλων Εκπαιδευτικών Διαγωνισμών Ανακύκλωσης της ΤΕΧΑΝ, η εταιρεία, πρωτοπόρος σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ανακύκλωσης, διοργάνωσε στην Πλατεία Συντάγματος, μία ξεχωριστή τελετή απονομής βραβείων-επάθλων για τους νικητές-μαθητές των σχολικών τμημάτων σε 39 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής & Δήμου Αθηναίων.

Στην Τελετή Απονομής βραβεύθηκαν τα έξι σχολικά τμήματα που ανακύκλωσαν περισσότερα από 2.600.000 υλικά στα υψηλής τεχνολογίας Πολυκέντρα Ανακύκλωσης της ΤΕΧΑΝ. Σε κλίμα γιορτής και δέσμευσης για την προστασία του περιβάλλοντος, παρευρέθηκαν περισσότεροι από 120 μαθητές, γονείς και καθηγητές. Επιπλέον την τελετή βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα βραβεία απένειμαν ο κ. Απόστολος Μούργος, Πρόεδρος της ΤΕΧΑΝ , ο κ. Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, η κα Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ο κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, Δήμαρχος Γαλατσίου, Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και ο κ. Νίκος Αβραμίδης, Αντιπρόεδρος ΕΔΣΝΑ.

Photo 1: Οι μαθητές των 6 σχολικών τμημάτων που διακρίθηκαν στους Μεγάλους Εκπαιδευτικούς Διαγωνισμούς της ΤΕΧΑΝ του Δήμου Αθηναίων & των 39 Δήμων της Περιφέρειας Αττικής.

 

Photo 2: Ο κ. Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, μαζί με τον κ. Απόστολο Μούργο, Πρόεδρο της ΤΕΧΑΝ, κατά τη διάρκεια της βράβευσης των μαθητών.

Photo 3: Η κα Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού μαζί με τον κ. Νίκο Παπαθανάση, Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κατά την διάρκεια της βράβευσης των μαθητών.

Photo 4: Ο κ. Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα