Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ενημέρωσε τους Ράπτορς ότι αποχωρεί

O Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό! Ο Βούλγαρος φόργουορντ ενημέρωσε τους Ράπτορς ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, καθώς θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά!

Ο 28χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο 4 ή 5 ετών με τους «ερυθρόλευκους» και παράλληλα θα γίνει ένας από τους ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι προσέφεραν στον παίκτη μεσοσταθμικά ποσό που φτάνει τα 3,5 εκατ ετησίως σε συμβόλαιο με διάρκεια μίνιμουμ 4 ετών!

Ο πρώην παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς το σκεφτόταν εβδομάδες, ζύγιζε τα δεδομένα και ήταν αναποφάσιστος, σχετικά με το μέλλον του στον «μαγικό κόσμο». Οι Ράπτορς θα του έδιναν μια 2η ευκαιρία, την οποία ο ίδιος δεν ήθελε λόγω της δυναμικής των Καναδών.

Όπως είχε σημειωθεί από την “Magic Euroleague”, το… χαλί εκατομμυρίων, που του έστρωσε ο Ολυμπιακός, κάλυπτε από τον πρώτο χρόνο το ποσό που θα έπαιρνε ο ποιοτικός αθλητής στους Ράπτορς. Στο Τορόντο ο Βεζένκοφ θα λάμβανε 2,9 εκατ. ευρώ, την ώρα που στο ΣΕΦ θα πάρει 3,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο είναι για 4+1 έτη, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να φτάσει τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το «πείραμα» του ΝΒΑ δεν βγήκε στον Βούλγαρο σούπερ σταρ, ο οποίος αποφάσισε ότι θα γυρίσει στον Πειραιά. Ο Παναθηναϊκός είχε ρωτήσει για την περίπτωσή του, είχε ενδιαφερθεί, αλλά δεν έφτασε σε σημείο προχωρημένων διαπραγματεύσεων. Με τον τρόπο που χειρίστηκαν οι «πράσινοι» το θέμα Βεζένκοφ ο Βούλγαρος επωφελήθηκε οικονομικά και ανέβασε ακόμα περισσότερο το κασέ του, με τον Ολυμπιακό να φτάνει σε μια σπουδαία μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα