Η ΔΕΗ στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα και τη συμπερίληψη

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, Νίκος Γκάλης και μία ομάδα 40 αθλητών και καλλιτεχνών στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα με το ξεχωριστό περφόρμανς OUR “Final Countdown” στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024

Το OUR “Final Countdown”, ένα ξεχωριστό dance act παρουσίασε, για πρώτη φορά, η ΔΕΗ με το Νίκο Γκάλη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών μπάσκετ απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία, στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024, στο ΣΕΦ, στις 3 Ιουλίου.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής μαζί με μία ομάδα 40 καλλιτεχνών και παικτών, στα οποία περιλαμβάνονται και άτομα με αναπηρία, πρωταγωνίστησαν, υπό τους ήχους τους τραγουδιού – ύμνου του Ευρωμπάσκετ του 1987, στο περφόρμανς της ΔΕΗ, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

proolympiako-deh__3_

 

Οι θεατές του αγώνα που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» παρακολούθησαν ένα show με σημαντικά μηνύματα γύρω από την ισότητα και την συμπερίληψη στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.

Μαζί με το Νίκο Γκάλη, η ηθοποιός Λωξάνδρα Λούκας, πρώτη γυναίκα με σύνδρομο Down που έπαιξε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, η διεθνούς φήμης μεσόφωνος Λένια Ζαφειροπούλου και ο διεθνώς αναγνωρισμένος τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την ομάδα – «φαινόμενο» Εν δυνάμει και τον MC Yinka στο μικρόφωνο να δίνει τον ρυθμό με το μοναδικό του flow “Όλοι ίσοι, Όλοι Εδώ …Power Up the Game” και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την συμπερίληψη και την ισότητα.

proolympiako-deh__4_

 

Ως αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας, η ΔΕΗ στηρίζει ενεργά το ταλέντο, το πάθος και την ευγενή άμιλλα, προάγοντας παράλληλα την ισότητα και την συμπερίληψη. Τηρώντας τις αρχές της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης, η ΔΕΗ σέβεται και αξιοποιεί την διαφορετικότητα, ενσωματώνει στην κουλτούρα της τις αρχές της συμπερίληψης δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους.

proolympiako-deh__2_

 

Με κεντρικά μηνύματα «Power Up The Game» και «Ατουταλέρ» η ΔΕΗ, χρυσός χορηγός του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ 2024 στο ΣΕΦ, η οποία συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), στηρίζει ενεργά το μπάσκετ σε όλες τις μορφές του, καθώς και την πορεία της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ ανδρών για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024, ως επίσημος χορηγός της.

proolympiako-deh__5_

 

proolympiako-deh__1_

 

Το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024, μία διοργάνωση παγκοσμίου ενδιαφέροντος φιλοξενείται και πάλι στην Ελλάδα μετά από 16 χρόνια. Με παράλληλες δράσεις εντός και εκτός γηπέδου, οι φίλαθλοι του μπάσκετ και οι θεατές του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στο ΣΕΦ έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος σε shooting challenges, καθώς επίσης να συμμετάσχουν σε πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες και να διεκδικήσουν συλλεκτικά δώρα ΔΕΗ.

proolympiako-sef-2024
Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024 ΣΕΦ

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου στο ΣΕΦ και οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά αντίστοιχο περφόρμανς με τον πρώην διεθνή παίκτη μπάσκετ, Δημήτρη Διαμαντίδη. Η νικήτρια ομάδα του τουρνουά θα ταξιδέψει στο Παρίσι και θα διεκδικήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

#HellasBasketball #HellenicBF #PantaDipla #DEI #PPC #FIBAOQT

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα