Σαββίδης στους παίκτες: «Θα γράψω με χρυσά γράμματα τα ονόματά σας στη Νέα Τούμπα»

 

Στον επίλογο, ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε άκρως συγκινημένος και με λόγια καρδιάς ευχαρίστησε τόσο τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, όσο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ:

«Αυτό που θα ήθελα να πω πρώτα είναι ότι είμαι περήφανος όλους σας.

Περάσαμε μια δύσκολη σεζόν κι ο Ραζβάν είχε δίκιο, παίξαμε τα περισσότερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κάθε μέρα, όλο και λιγότεροι άνθρωποι πίστευαν ότι μπορούσαμε αυτήν την επιτυχία. Αλλά πολλοί από εσάς κι εγώ πιστεύαμε σε αυτήν την επιτυχία.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, είναι ψυχολογία μεταξύ ανθρώπων. Και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ενώ είμαι τόσο μακριά, νιώθω κοντά σας. Έβλεπα ότι αναπνέετε σαν ένα. Έβλεπα τη σπουδαία δουλειά όλων σας. Κάναμε ένα θαύμα. Αν σας πω ότι είμαι χαρούμενος, θα είναι λίγο.

Θα γράψω τα ονόματά σας με χρυσά γράμματα στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Ραζβάν σε ευχαριστώ ξεχωριστά!

Κι ο Μάκης (Γκαγκάτσης) έχει γίνει ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παιδιά σας είμαι ευγνώμων. Καταλαβαίνω ότι περάσατε δύσκολα. Ήταν πολύ σκληρά και πολεμήσατε μέχρι τελευταίας ανάσας. Όταν μου τηλεφώνησε ο ξάδερφος μου το βράδυ και με ρώτησε “τι θέλεις;” του είπα ότι αν ήμουν εκεί με τα παιδιά θα έπινα στ’ αλήθεια, αν και δεν έχω πιει ποτέ στη ζωή μου. Γι’ αυτό θέλω να νιώσετε ότι παίρνω ένα μπουκάλι σαμπάνιας τώρα. Και η πρόποσή μου θα είναι σύντομη. Σε εσάς!

Να είστε χαρούμενοι! Να πιστεύετε στους εαυτούς σας και τη δουλειά που κάνετε. Να αγαπάτε τις οικογένειές σας. Κι ο ΠΑΟΚ για μας μια οικογένεια είναι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα