«Ολο το βάρος στην ΕΡΤ», το μήνυμα που στέλνει ο Τσίπρας

Μετά το φιάσκο με την απεργία των καθηγητών, στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι οι εξελίξεις στην ΕΡΤ είναι μία χρυσή ευκαιρία προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει πόντους σε ένα σημείο που και δημοσκοπικά δείχνει να χάνει έδαφος.

Το σύνθημα που δίνει σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος ο κ. Τσίπρας είναι να πέσει «όλο το βάρος στην ΕΡΤ», κάτι που συζητήθηκε εκτενώς και στη συνεδρίαση του άτυπου 9μελούς οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που ξεκαθαρίστηκε είναι ότι το κόμμα θα τα δώσει «όλα στους δρόμους και μετά στους διαδρόμους», εννοώντας τους διαδρόμους της Βουλής και ενδεχόμενες πρωτοβουλίες που μπορεί να ληφθούν σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Σε αυτή τη συνεδρίαση με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα αναλύθηκε η τρέχουσα πολιτική κατάσταση και δεν αποκλείστηκε ο εκλογικός αιφνιδιασμός για την ΕΡΤ. Ακόμη σύμφωνα με ομόφωνες εκτιμήσεις αποφασίστηκε να μην συμπορευτεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, αλλά να χαράξει δική του πορεία ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, αναβάλλονται όλες οι προσυνεδριακές συνελεύσεις για να πέσουν όλες οι δυνάμεις στην ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα