Σπανούλης για Αντετοκούνμπο : «Είναι πολύ ταπεινός, παρότι είναι σούπερ σταρ»

Ο Βασίλης Σπανούλης κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη της Εθνικής μπάσκετ επί της Δομινικανής Δημοκρατίας, ενώ εξήρε τους παίκτες του.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για πρώτο στη διοργάνωση. Παίξαμε καλό μπάσκετ, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά είναι μόνο μια νίκη. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε και πρόσθεσε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Βλέπουμε τι γίνεται σε όλα τα τουρνουά. Όποια ομάδα παρουσιαστεί πιο… ομάδα και καταλάβει τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει, θα πάρει και το τουρνουά. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα».
Για τη συνύπαρξη Καλάθη και Γουόκαπ είπε: «Ο Καλάθης και ο Γουόκαπ είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, πολύ καλοί παίκτες και νικητές. Κάνουν εξαιρετική δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτούς τους δύο γκαρντ και αυτή την ομάδα γενικότερα».

Αναφερόμενος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο τόνισε: «Λατρεύει να εκπροσωπεί τη χώρα του. Είναι πολύ ταπεινός, παρότι είναι σούπερ σταρ. Τον νοιάζει μόνο η νίκη, δεν τον ενδιαφέρουν τα στατιστικά. Θυσιάζεται για τη νίκη, αν χρειαστεί να βάλει 40 πόντους, θα το κάνει, αν λιγότερους, θα το κάνει. Έχουμε μιλήσει πολύ μαζί, έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει και πώς να προσαρμόσει το παιχνίδι του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κάναμε κι εμείς κάποιες προσαρμογές, το πιο σημαντικό είναι πως έχει μπει στην ομάδα με φοβερή νοοτροπία. Είναι ένας από όλους στην ομάδα, δεν θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό ή να το παίζει διαφορετικός. Είναι εδώ για να βοηθήσει την Εθνική ομάδα, όπως όλοι μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα