Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι…»

«Ο αδελφός μου Κώστας θα παντρευτεί»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται την επί χρόνια σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Μαράια.

Ρεπορτάζ ισχυρίζονταν ότι ο σούπερ σταρ του NBA θα ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου με τη Μαράια, σε μια πολυτελή τελετή στην Πύλο. Ωστόσο, ο Greek Freak διέψευσε τις φήμες και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για τον αδελφό του, Κώστα.

Τα σχετικά ρεπορτάζ, μάλιστα, έκαναν λόγο για τριήμερη γιορτή, ενώ για τον γάμο του κορυφαίου μπασκετμπολίστα είχε μιλήσει και ο «μετρ του γαμπριάτικου κοστουμιού», Γιώργος Παπαδόγαμβρος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ήδη κάνει την πρώτη του πρόβα, ενώ ο ίδιος θα έντυνε όλα τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, αλλά και μέρος των καλεσμένων του γάμου.

Τα παραπάνω, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν ισχύουν, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει λόγο για «λάθος», μιλώντας σε δημοσιογράφους που τον συνάντησαν σε κοσμικό event.

«Παιδιά, δεν παντρεύομαι εγώ. Ο αδελφός μου παντρεύεται. Σοβαρά μιλάω, γιατί έχει γίνει πραγματικά λάθος. Παντρεύεται ο αδελφός μου, ο Κώστας. Είναι ο Κώστας, παιδιά, δεν παντρεύομαι εγώ. Μπορείτε να το βγάλετε αυτό σας παρακαλώ;», κατεγράφη να λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα