«Ο Κασσελάκης για το αποτέλεσμα των εκλογών έχει την αποκλειστική ευθύνη»

«Φτάνει ο κατήφορος. Πρέπει οι διαφορετικές απόψεις από τον κ. Κασσελάκη να ξεκαθαριστούν» - «Ούτε στα παλαιά μου παπούτσια δεν γράφω τις απειλές διαγραφών από τρολ», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός

«Απειλές από τρολ ή από εθελοντές περι διαγραφών δεν τις γράφω ούτε στα παλιά μου τα παπούτσια. Δεν είμαι στην πολιτική για να κάνω καριέρα, είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός άρα δεν θα βάλω νερό στο κρασί μου για όσα πιστεύω» διεμήνυσε την Τρίτη ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Εγώ δεν παραιτούμαι επειδή αυτό είναι το κόμμα μου. Αυτή την την ιδιοκτησιακή λογική την είχαν αυτοί που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Αριστερά και είδαμε τι έγινε. Όποιος έχει τέτοια λογική και συμπεριφορά στο μόνο που μπορεί να εισφέρει είναι στην απομείωση της επιρροής του κόμματος» πρόσθεσε στο πλαίσιο αυτό και συμπλήρωσε:

«Φτάνει ο κατήφορος, πρέπει επιτέλους οι διαφορετικές απόψεις από τον κ. Κασσελάκη να ξεκαθαριστούν, να σταματήσει να αναζητά εσωτερικούς εχθρούς για να αποφύγει την απολογία του για το αποτέλεσμα που έφερε και για το οποίο έχει την αποκλειστική ευθύνη»

Με αφορμή, δε, τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και αφού σημείωσε ότι «η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να σταθεί με 28% είναι αυτή που η αντιπολίτευση της προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες της» πρόσθεσε ότι «τον τελευταίο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι συμβαίνει προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πλαίσιο μια παρακμής του πολιτικού συστήματος που δεν έχει προηγούμενο».

Ο Χρήστος Σπίρτζης σχολίασε και τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ με τις πέντε υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί για την ανάδειξη νέου προέδρου λέγοντας «ο μόνος που δεν θα είναι υποψήφιος σε λίγο στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης».

«Νομίζω ότι οι λάθος τακτικές και πρακτικές εκφυλιστικού τύπου που έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ με εκλογή προέδρου χωρίς να έχει προηγηθεί πολιτική διαδικασία, χωρίς να έχουν διατυπωθεί πολιτικά πλαίσια που να εκφράζουν κάποιο υποψήφιο, καλό είναι να μην επαναληφθούν σε άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου» κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα