Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε και τον Φάνη Τζανδάρη

Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την έκτη τους μεταγραφή

Σε νέα μεταγραφή προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την έκτη τους κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη.

Ο 31χρονος θα αποτελέσει ακόμη μία επιλογή για την ενίσχυση στον άξονα, μετά την απόκτηση του Αϊντίν Ρέτζιτς αλλά και την επικείμενη μεταγραφή του Μίκι Μουνιόθ (Μούμο). Μάλιστα, κατά την ανακοίνωσή του ο έμπειρος χαφ τόνισε πως η μεταγραφή του αποτελεί και μια πρόκληση για τον ίδιο, ενώ υποσχέθηκε αφοσίωση και δουλειά σε μια χρονιά υψηλών προσδοκιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θεοφάνη Τζανδάρη.

Ο Τζανδάρης είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1993, αγωνίζεται ως μέσος και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με την ομάδα μας.

Στο πλούσιο βιογραφικό του συγκαταλέγονται επίσης η εμπειρία από αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και από την παρουσία στα πρωταθλήματα της Σλοβενίας και της Σλοβακίας.

Καλωσορίζουμε τον Θεοφάνη Τζανδάρη στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Αναγέννηση Επανωμής 34-2
ΠΑΟΚ 31-1
Απόλλων Καλαμαριάς 11-2
Ολυμπιακός 1
Πανιώνιος 11
FC Koper 5-1
Παναθηναϊκός 29
FC Spartak Trnava 10-1
Λαμία 123-1

ΔΗΛΩΣΗ: «Χαίρομαι πάρα πολύ που αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Είναι μια ομάδα που με την οργάνωσή της και την αγωνιστική παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στην Super League, αποτελεί πρόκληση για έναν ποδοσφαιριστή. Ευχαριστώ πολύ τον ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη, θα δουλέψω με αφοσίωση για να την επιστρέψω. Αισθάνομαι έτοιμος να προετοιμαστώ για μια χρονιά υψηλών προσδοκιών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα