Πατήσια: 33χρονος αποπειράθηκε να στραγγαλίσει την πρώην του, ενώ κρατούσε αγκαλιά το βρέφος της

Ο 33χρονος, από την Αλβανία, προσπάθησε να την πνίξει με σχοινί και μετά εξαφανίστηκε - Εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ

Όσα συγκλονιστικά έζησε μια 26χρονη γυναίκα στα Πατήσια από τον κακοποιητή πρώην σύντροφό της, μπροστά στο 10 μηνών παιδί της, φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς.

Ο 33χρονος, από την Αλβανία, είχε προσπαθήσει να την πνίξει με σχοινί, ενώ εκείνη κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά της.

Η καταγγελία στην Αστυνομία είχε γίνει τα ξημερώματα της 13ης/6/2024. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να είχε αναφέρει: «Ενώ κοιμόμουν στο σαλόνι μαζί με το ανήλικο παιδί μου, ο πρώην σύντροφός μου μπήκε με τη βία μέσα, αφού έσπασε την πόρτα. Στα χέρια του κρατούσε ένα σχοινί. Ήρθε κοντά μου και μου πέρασε τη θηλιά στον λαιμό. Με τράβηξε με δύναμη προσπαθώντας να με στραγγαλίσει».

Και συνέχισε τη συγκλονιστική της περιγραφή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είπε: «Αντέδρασα και έβγαλα το σχοινί από τον λαιμό μου με τα χέρια μου. Καλούσα σε βοήθεια».

Την ώρα εκείνη μπήκαν στο σαλόνι οι γονείς της 26χρονης με τον ανήλικο ανιψιό της, οι οποίοι κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να την αφήσει, αφού πρώτα τη γρονθοκόπησε. «Άφησε το σχοινί, με γρονθοκόπησε στο κεφάλι και με δάγκωσε στο δεξί μπράτσο», φέρεται να συμπλήρωσε ενώπιον των αστυνομικών.

Ο 33χρονος, όπως αναφέρεται, έφυγε με τα πόδια. Από την έρευνα που είχε γίνει στο διαμέρισμα είχε εντοπιστεί το σχοινί, ενώ οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους και βίντεο όπου είχε καταγράψει κάποια από όσα περιέγραψε η 26χρονη.

 

Σε τυχαίο έλεγχο συνελήφθη ο 33χρονος
Ένας τυχαίος έλεγχος που αποφάσισαν να κάνουν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν άνδρα από την Αλβανία, τον οποίο εντόπισε, το πρωί του Σαββάτου 29/6, στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλλάρη και Λιοσίων, οδήγησε στη σύλληψή του για όσα βίωσε η 26χρονη.

Οι κατηγορίες αφορούν στην απόπειρα ανθρωποκτονίας και στην ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, πρόκειται για τον Ρ.Ζ., γεννημένο στις 30/6/1991 στην Αλβανία. Εις βάρος του, από τον έλεγχο στον τερματικό, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για τα παραπάνω αδικήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα