“Αδυνατεί να δεχτεί την ήττα του” – Το περιβάλλον Δούκα ανταποδίδει τα βέλη Μπακογιάννη

«Επιχειρούν παρέμβαση στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, ενόψει εκλογικής διαδικασίας. Πάντα ο Χάρης Δούκας είναι ο στόχος της ΝΔ, ο κύριος αντίπαλος τους»

Σκληρή απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από τον Κώστα Μπακογιάννη έδωσαν κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Όπως αναφέρουν, «μετά τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Βορίδης, αλλά και ο κ. Μπακογιάννης επιχειρούν να παρέμβουν στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας του Οκτωβρίου. Πάντα ο Χάρης Δούκας είναι ο στόχος της ΝΔ, ο κύριος αντίπαλος τους».

Κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων αναφέρουν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης αδυνατεί να αποδεχθεί την ήττα του στις εκλογές και του συνιστούν «πριν κάνει αναρτήσεις- να έχει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα της Αθήνας».

Συγκεκριμένα στις κατηγορίες του Κώστα Μπακογιάννη για ευθύνες του Δήμου σχετικά με τις φωτιές στο λόφο του Κολωνού και του Φιλόπάππου, απαντούν ότι «οι αρμόδιοι του Δήμου Αθηναίων (που ήταν επί τόπου παρόντες) πήραν συγχαρητήρια από την Πυροσβεστική για την εξαιρετική δουλειά που είχε γίνει στην αποχλόαση των λόφων. Μία ενέργεια που εάν δεν είχε προηγηθεί, η πυρκαγιά θα είχε πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Προληπτικά μέτρα έχουν ληφθεί εξάλλου σε όλους τους λόφους της Αθήνας».

Οι ίδιοι κύκλοι του δημάρχου της Αθήνας σημειώνουν ότι οι τοποθετήσεις Μαρινάκη, Βορίδη, Μπακογιάννη, όπου ο τελευταίος μάλιστα ζητά την παραίτησή του από το δημαρχιακό θώκο, συνιστούν παρέμβαση στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος οι κύκλοι του Χάρη Δούκα ζητούν να τοποθετηθεί και το ΠΑΣΟΚ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Επισημαίνουμε, όμως, ότι αυτές οι παρεμβάσεις της ΝΔ και των στελεχών της, πρέπει να καταδικασθούν από το σύνολο του ΠΑΣΟΚ. Είναι θέμα ευθύνης όλων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα