Νοτοπούλου: Είναι σοβαρή εικόνα κόμματος αυτή; – Υπάρχει ανακολουθία στις αναρτήσεις Κασσελάκη

«Όσοι υπογράψαμε την επιστολή, αναφερθήκαμε καθαρά σε θέματα λειτουργίας, και όχι σε ζητήματα ηγεσίας», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Καρφιά» κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη πέταξε η Κατερίνα Νοτοπούλου, σε σχόλιο που έκανε για την επιστολή των 87 και τον τρόπο με τον οποίο την υποδέχτηκε η ηγεσία του κόμματος.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ανησυχία της για τη λειτουργία του κόμματος, τονίζοντας πως «δεν είναι σοβαρή η εικόνα» που παρουσιάζει.

«Δυστυχώς σήμερα η κατάσταση μοιάζει να είναι αρκετά δύσκολη και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ… Παρατηρείται μια ανακολουθία μέσα από τις αναρτήσεις του προέδρου. Για παράδειγμα, παρατηρώ πως μετά την επιστολή που στείλαμε 87 άτομα και, πιστέψτε με, είτε ήταν λιγότερα ή θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα, δεν έχει καμία σημασία ο αριθμός των ατόμων» είπε η κ. Νοτοπούλου.

«Σημασία έχει ότι τέθηκε μια πολιτική ατζέντα όπως είθισται να γίνεται πριν από τις Κεντρικές Επιτροπές στα κόμματα. Στην πορεία ενημερωθήκαμε από μια ανάρτηση για σχέδια του Αλέξη Τσίπρα που υπονομεύουν τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη. Αυτό δεν είναι σοβαρή εικόνα ενός κόμματος και γι’ αυτό ανησυχούμε πάρα πολύ, προσωπικά ανησυχώ πάρα πολύ» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον αν η ίδια χρεώνει στην ηγεσία «έλλειψη σοβαρότητας», η κ. Νοτοπούλου είπε: «Νομίζω πως η εικόνα που έχει επιδείξει, δεν ήταν η πλέον ώριμη και ψύχραιμη. Δεν ήταν μια στάση που μας βοηθά να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα ή να εγγυηθεί την ενότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως οι υπογράφοντες του κειμένου δεν θέσαμε θέμα ηγεσίας. Θέσαμε θέμα λειτουργίας. Αν η ηγεσία του κόμματος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία ενός κομματος είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες, τότε το πρόβλημα παραμένει στην ηγεσία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα