Αποστολάκη – Κατρίνης άλλες δύο υποψηφιότητες για την ηγεσία

«Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία», αναφέρει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ 

Την υποψηφιότητά τους για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Κι άλλοι στην κούρσα για την ηγεσία του κόμματος ρίχονται άλλα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ανεβάζοντας τους τόνους και τις προσδοκίες στο εσωτερικό του. Ρευστό παραμένει το τοπίο και μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Μ.Αποστολάκη: «Η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή»

Στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία.

Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.

Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, την δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.

Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν.

Στην πορεία προς τη νίκη απέναντι στη ΝΔ, χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με συλλογική λειτουργία, καθαρό πολιτικό μήνυμα, μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στη Βουλή που είναι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επαφή με τους φορείς, τα συνδικάτα και τα κινήματα και άνοιγμα στους πολίτες του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου, ώστε να γεννηθεί ξανά ελπίδα και προσδοκία.

Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι αυτόν θα αγωνιστώ.

Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του.

Μ. Κατρίνης: Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί σε μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης

Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος Πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει.
Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας.
Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική.
Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση:
Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα