Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί

«Αν λέει "πάμε", πού πάμε; Εγώ κατάλαβα ότι το "πάμε" σημαίνει πάμε σε εκλογές. Προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτά που δεν ερμηνεύονται»

Πυρά Θεοχαρόπουλου σε Κασσελάκη: Εάν δεν έχει παραιτηθεί ήδη, θα πρέπει να το κάνει

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με αφορμή τη νέα ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τις αναφορές του στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Κασσελάκης αν δεν έχει παραιτηθεί θα πρέπει να το κάνει», σχολίασε ο κ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και αντιμετωπίζονται με αναρτήσεις και tweet», τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος, ενώ πρόσθεσε ότι «είναι κρίσιμες οι στιγμές».

«Διαβάζοντας την πρώτη και δεύτερη ανάρτηση, προσπαθούσε να τον εμπλέξει. Αν έχει παραιτηθεί θα έπρεπε να το πει. Αν λέει “πάμε”, πού πάμε; Εγώ κατάλαβα ότι το “πάμε” σημαίνει πάμε σε εκλογές. Προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτά που δεν ερμηνεύονται», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε πρόσφατα από τη βουλευτή Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, να μεταβεί στη Βουλή και να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην βουλευτή και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα