Αυτό πλήρωσε ο Στάνκοβιτς και είδε την έξοδο από την ΑΕΚ

Sports Παρασκήνια

Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργος Αθανασιάδης αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν για την ΑΕΚ. Ο Αλμέιδα τους άφησε εκτός βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Ο Αυστριακός και ο Έλληνας γκολκίπερ πλήρωσαν την κακή τους εικόνα την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, κατά την οποία η απόδοσή τους δεν ήταν σταθερή. Αμφότεροι είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους και αποδείχτηκε, ότι η ομάδα δεν είχε καθόλου ασφάλεια στα μετόπισθεν. Για τον Αθανασιάδη δεν υπήρξε ποτέ η πεποίθηση πως θα μπορούσε να υπερασπιστεί επάξια την εστία της Ένωσης. Αποτελούσε εξάλλου την εναλλακτική λύση. Με τον Στάνκοβιτς όμως;

Υπήρξαν παιχνίδια που ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής. Στις 26 Οκτωβρίου στην ήττα 3-1 από τη Μαρσέιγ, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο Βελοντρόμ έκανε δύο πολύ καλές επεμβάσεις στο 20’ και στο 23’. Η γκάφα στο 55’, δύο λεπτά μετά την ισοφάριση ήταν τεράστια! Έκανε πέναλτι, άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Στην ουσία ήταν ο μοιραίος παίκτης. Αν δεν γινόταν αυτή η φάση, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν θετικό για την Ένωση, γιατί είχε αφυπνιστεί η ομάδα και είχε ελπίδες να πάρει κάτι από τη Μασσαλία. Ο Αυστριακός στις 3 Μαρτίου στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη ήταν… τραγικός και η ΑΕΚ άφησε δυο βαθμούς στο ισόπαλο 3-3. Στην ισοφάριση του Φετφατζίδη είχε πολύ κακή αντίδραση, ενώ στο 2-1 είχε πάλι ευθύνη, γιατί στην πρώτη προσπάθεια του Σαβέριο απέκρουσε στο κέντρο και όχι στα πλάγια με αποτέλεσμα ο παίκτης του Άρη να επανακτήσει τη μπάλα. Στις 10 Μαΐου στην ήττα 2-0 από τον Ολυμπιακό… μια από τα ίδια. Ο Στάνκοβιτς, δέχεται ένα γκολ- σκέτη απογοήτευση από τον Όρτα και τελειώνει το ματς.

Η ΑΕΚ εξάλλου έχει πάρει τον Μπρινιόλι, αλλά ακόμη δεν τον ανακοινώνει και είναι δεδομένο πως θα πάει και για δεύτερο γκολκίπερ με τον διεθνή Αλβανό Θωμά Στρακόσια της Μπρέντφορντ σε πρώτη επιλογή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα