Εξιτήριο για την πριγκίπισσα Άννα: Η ανάρρωση της συνεχίζεται, μετά το ατύχημα με το άλογο

Η αδερφή του βασιλιά Καρόλου νοσηλευόταν μετά από ατύχημα που είχε, με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση και ελαφρά τραύματα στο κεφάλι

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η πριγκίπισσα Άννα και επέστρεψε στο κτήμα της στο Κατκόμπε Παρκ στο Γκουστερσάιρ, όπως επιβεβαίωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η πριγκίπισσα Άννα, αδερφή του βασιλιά Καρόλου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σάουθμιντ του Μπριστολ από το βράδυ της Κυριακής, μετά από ατύχημα που είχε με άλογο, με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση και ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Λόγω της διάσεισης της πριγκίπισσας δεν είναι σαφείς οι ακριβείς λεπτομέρειες του περιστατικού. Η ιατρική της ομάδα πάντως, δήλωσε ότι τα τραύματα στο κεφάλι της συνάδουν με πιθανή πρόσκρουση από το κεφάλι ή τα πόδια αλόγου.

Ο σύζυγός της, Τιμ Λόρενς, ο οποίος την επισκεπτόταν καθημερινά στο νοσοκομείο, ευχαρίστησε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος, για τη βοήθειά τους, λέγοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Άννα ήταν «βαθιά ευγνώμονες στην ιατρική ομάδα και το προσωπικό υποστήριξης του νοσοκομείου για την εξειδικευμένη φροντίδα τους – και στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ήταν όλοι τόσο υπέροχοι στον τόπο του συμβάντος».

«’Είμαστε και οι δύο βαθιά συγκινημένοι από όλα τα ευγενικά μηνύματα που λάβαμε από τόσους πολλούς ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σημαίνει πολλά» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα