Για Κασσελάκη: “Αν τον ήξεραν, ούτε τις μισές ψήφους δεν θα έπαιρνε”

Αιχμηρός όσο ποτέ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε τα τεκταινόμενα στην Κουμουνδούρου, τονίζοντας ότι "δεν μπορεί κανείς να μετατρέπει ένα κόμμα, σε μια παράταξη δουλικών και υπαλλήλων"

Σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε ο πολύπειρος πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης για τις επιλογές Κασσελάκη, που οδήγησαν στην απώλεια 350.000 ψήφων για τον ΣΥΡΙΖΑ και στο 14,9% στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Ο κ. Ραγκoύσης εκτίμησε ότι αν ο κ. Κασσελάκης πήγαινε σε εκλογές, δεν θα έπαιρνε ούτε τις μισές ψήφους από αυτές που πήρε στις εσωκομματικές εκλογές. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 επισήμανε ότι «όσοι τον ψήφισαν, δεν ήξεραν την πραγματική του εικόνα», που ξεδιπλώνεται από τις δηλώσεις του ότι το ΝΑΤΟ είναι μια ιερή συμμαχία ή ότι “τι καλά που είναι το κόμμα της Πλεύσης Ελευθερίας και της κυρίας Κωνσταντοπούλου και θέλω να συνεργαστούμε μαζί του.

Επέμεινε δε πως η εικόνα που δίνει προς τα έξω,για το πώς αντιλαμβάνεται το πολιτεύεσθαι ως αρχηγός, μέσα από την επίδειξη πλούτου, δεν θα του επέτρεπε να εκλεγεί.

Θέμα οι επιλογές Κασσελάκη

Στο ίδιο πλαίσιο είπε χαρακτηριστικά ότι «αν ο κ. Κασσελάκης πάει σε εκλογές ξανά -πήρε 75.000 ψήφους για να εκλεγεί στον β’ γύρο απέναντι στην κυρία Αχτσιόγλου – αυτή τη στιγμή δεν θα πάρει ούτε τις μισές από τις 75.000 ψήφους».

Ερωτηθείς για το εάν θέτει ζήτημα ηγεσίας, ο κ. Ραγκούσης, που συνυπέγραψε το «αντάρτικο» των 87 βουλευτών και στελεχών, ζητώντας άμεση σύγκληση των οργάνων, έθεσε ζήτημα επιλογών της ηγεσίας.

«Θέμα επιλογών του κ. Κασσελάκη, πριν οποιονδήποτε άλλο, έχουν θέσει 350.000 ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ στα “πέτρινα χρόνια” του Ιουνίου του 2023 και ο ίδιος με τις επιλογές του μετά τις εκλογές και πριν τις εκλογές, που έκανε προεκλογικό αγώνα σόλο», είπε, εξηγώντας ότι έχει τη βασική ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. «Αν ανοίξει θέμα ηγεσίας, θα δούμε όλα τα δεδομένα», ανέφερε.

Ο κ. Ραγκούσης πάντως εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν νέες αποχωρήσεις, αν και άφησε αιχμές ότι είναι λάθος «να νομίζει κανείς ότι θα μετατρέψει οποιοδήποτε κόμμα σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών. Τα στελέχη και τα μέλη των κομμάτων δεν είναι υπάλληλοι των προέδρων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα