AEK: Κλεισμένος ο Μπρινιόλι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι από την 1η Ιουλίου θα έχει δικαίωμα να ενταχθεί στη νέα του ομάδα και αυτή θα είναι η ΑΕΚ!

Όπως όλα δείχνουν,  θα ανακοινωθεί άμεσα, αφού την Κυριακή λήγει η δέσμευσή του με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να ταξιδέψει για Ολλανδία, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, αλλά και να αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό, αφού όλο αυτό το διάστημα από τον Γενάρη, που έμεινε εκτός πλάνων του Τερίμ, έκανε κανονικά προπονήσεις και συνέχισε και το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τον Θωμά Στρακόσια, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, παίζοντας βασικός και στα τρία ματς της Αλβανίας στο Euro 2024, η προεργασία που έχει κάνει η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει φέρει την πολύ δύσκολη και σπουδαία αυτή μεταγραφή σε πολύ καλό σημείο!

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ από την πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, έχοντας κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Μπέντφορντ θέλει να τον παραχωρήσει, γι’ αυτό και του έχει επιτρέψει να κάνει επαφές, αλλά για να τελειώσει η μεταγραφή θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο ομάδων. Υπενθυμίζεται πως η αγγλική ομάδα τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο πριν δύο χρόνια από τη Λάτσιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα