BCL: Τα γκρουπ δυναμικότητας για ΑΕΚ, Κολοσσό, Περιστέρι και Προμηθέα

Η FIBA ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης για το Basketball Champions League που θα γίνει την Τετάρτη (26/6) στις 12:00.

Η ΑΕΚ είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ το Περιστέρι και ο Προμηθέας έχουν τοποθετηθεί στο δεύτερο και ο πρωτάρης Κολοσσός Ρόδου στο τέταρτο. Κάθε ομάδα δεν μπορεί να κληρωθεί με ομάδες του ίδιου γκρουπ δυναμικότητας στην κανονική περίοδο, ενώ θα πάρουν από μία ομάδα από κάθε άλλο γκρουπ. Στην πρώτη φάση δεν μπορούν να συμπέσουν ομάδες από την ίδια χώρα.

Καθένας από τους οκτώ ομίλους περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες, με τις πρώτες κάθε γκρουπ να προκρίνονται στους «16» και τις ομάδες που θα βγουν δεύτερες να παίζουν play in με κάποια από εκείνες που θα είναι τρίτες, διεκδικώντας τις υπόλοιπες θέσεις των «16».

1ο Γκρουπ: ΑΕΚ, Τενερίφη, Μάλαγα, Μανρέσα, Μούρθια (Ισπανία), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Ρίτας Βίλνιους (Λιθουανία)
2ο Γκρουπ: Περιστέρι, Προμηθέας, Οστάνδη (Βέλγιο), Καρσίγιακα (Τουρκία), Φάλκο Σομπατέλι (Ουγγαρία), Ιγκοκέα (Βοσνία), Ρίγα (Λετονία), Ντερτόνα (Ιταλία)
3ο Γκρουπ: Ράστα Φέχτα, Χέμνιτς (Γερμανία), Ναντέρ, Σεντ Κεντέν (Γαλλία), Μανίσα (Τουρκία), Στσέτσιν (Πολωνία), Ρετζιάνα (Ιταλία), Μακάμπι Ραμάτ Γκαν (Ισραήλ)
4ο Γκρουπ: Κολοσσός, Βίρτσμπουργκ (Γερμανία), FMP (Σερβία), Σλασκ (Πολωνία) + τέσσερις ομάδες προκριματικών

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα