Με Ντόντσιτς η Σλοβενία στο ΣΕΦ

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρέθηκε στην Σλοβενία για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

Αυτό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της σλοβενικής Ομοσπονδίας, Ματέι Εργιάβετς, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα siol.net, λέγοντας ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα μη συμμετοχής του σταρ των Μάβερικς, αρκεί όμως να ήταν υγιής.

Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε. Είχε συμφωνήσει πριν ακόμα αγωνιστεί στους NBA Finals” δήλωσε αρχικά ο Εργιάβετς, για να προσθέσει: “Μετά το τέλος των τελικών της Δυτικής Περιφέρειας ο Λούκα είπε στον πατέρα του και εμένα – που ήμασταν στο παιχνίδι – ότι παρά την παρουσία του στους NBA Finals θα ενίσχυε την εθνική. Έλεγε βέβαια πάντα ότι αυτό θα συμβεί με την προϋπόθεση ότι θα είναι υγιής. Προφανώς είναι σε καλή κατάσταση για να ήρθε”.

Υπενθυμίζεται ότι η η Ελλάδα θα διοργανώσει το ένα από τα 4 Προολυμπιακά τουρνουά, με την συμμετοχή ακόμα της Κροατίας, της Σλοβενίας της Νέας Ζηλανδίας, της Αιγύπτου και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Η Σλοβενία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο, μαζί με την Νέα Ζηλανδία και την Κροατία, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο, μαζί με την Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο.

Κλείνοντας, ο Εργιάβετς ανέφερε αστειευόμενος και τον μοναδικό όρο που έθεσε ο Ντόντσιτς για να ενισχύσει την Σλοβενία: “Εκπληρώσαμε τον όρο που έθεσε από το 2022, όταν ζήτησε να μπει ένα τραπέζι για να παίζει χαρτιά στο λεωφορείο. Αυτός ήταν ο μόνος όρος που έθεσε για να ενισχύσει την εθνική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που πλέον είμαστε πλήρεις και μπορούμε να κάνουμε προετοιμασία όλοι μαζί”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα