Ο Άδωνις σέρνει τον Πολάκη στα δικαστήρια για τα «φακελάκια» στην υπόθεση Novartis

Με αφορμή το σχόλιο του υπ. Υγείας, στους ισχυρισμούς Κασσελάκη περί μαύρου χρήματος στον ΣΥΡΙΖΑ, δέχτηκε χυδαία επίθεση από τον αψύ κρητικό

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη με αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του υπουργού Υγείας για την ανάρτηση του Κασσελάκη σχετικά με τις πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων και την επίθεση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε χρήματα σε φακέλους, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε μέσω “Χ” (πρώην Twitter) την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη με αγωγή εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έδωσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του @pavpol2222 θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!», γράφει στο X.

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη μετά το σχόλιο του υπουργού Υγείας για την εκτενή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο “Χ”, αναφορικά με τις πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, ο Στέφανος Κασσελάκης υπαινίσσεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί ημερών Τσίπρα έπαιρνε «μαύρα χρήματα», με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Πολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης, μετά την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΕΣΥ πάντως πήρες τουλάχιστον 2.200.000 σε βαλίτσα και δυο φακέλους!! Και σε αρχειοθέτησε ένας ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ, εισαγγελέας κατ’ όνομα, για «αδιευκρίνιστα ποσά». Επειδή εσύ βρωμείς, δεν λερώνουν και οι άλλοι!! Κατάλαβες λαδέμπορα;;;;».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα