Λορέντζο Μπράουν: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό γιατί υπάρχει ταλέντο»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) ο Λορέντζο Μπράουν, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος”, ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λορέντζο Μπράουν, τόνισε ότι ήρθε στην ομάδα για να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήρθα για να νικήσω, υπάρχει μεγάλο ταλέντο εδώ, πολλές προσδοκίες και έρχομαι να παίξω μπάσκετ. Υπάρχει προσμονή για μένα το ξέρω, ήρθα στην ομάδα που πήρε την Euroleague.

Δεν έρχομαι για να είμαι ο καλύτερος παίκτης αλλά για να είμαι ένας παίκτης της ομάδας και να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους.

Ο Αταμάν με διάλεξε, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Ο Χουάντσο μου είπε τα καλύτερα λόγια, με βοήθησε να έρθω εδώ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού”.

Ο Λορέντζο Μπράουν θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τον Παναθηναϊκό με συνολικές απολαβές κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο που δένει στο ΟΑΚΑ έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Euroleague, ο οποίος μαζί με τους Σλούκα, Ναν και Γκραντ θα δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή περιφερειακή γραμμή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα