Νίκες για Βενεζουέλα και Μεξικό στο Copa America

Με νίκες μπήκαν στο Copa America Bενεζουέλα και Μεξικό!

Στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου η Βενεζουέλα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το Εκουαδόρ των 10 παικτών όμως με δυο γκολ στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή και πήρε το πρώτο της «τρίποντο» στο θεσμό.

Τα πράγματα για τον Ισημερινό ξεκίνησαν άσχημα στο ματς αφού μόλις στο 22′ ο Ένερ Βαλένσια αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας με παίκτη λιγότερο την ομάδα του. Ωστόσο στο 40′ το σύνολο του Φέλιξ Σάντσεθ πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Σαρμιέντο μετά από σουτ Παές, πήρε το ριμπάουντ ανοίγοντας το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε η αντεπίθεση από πλευράς Βενεζουέλας. Μετά από δυο πολύ καλές ευκαιρίες, από Ροντόν και Ματσίς, η ομάδα του Φερνάντο Μπατίστα έκανε τη μεγάλη ανατροπή χάρη σε τέρματα των Καντίς (64′) και Μπέγιο (74′) για το τελικό 2-1.

Δύσκολη νίκη στο Χιούστον και για το Μεξικό του βασικού Ορμπελίν Πινέδα. Ο άσος της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός στα 68′ λεπτά που αγωνίστηκε απέναντι στη Τζαμάικα δημιουργώντας αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, ήρθε το γκολ στο 69′. Ήταν μια ενέργεια του Ρόμο ο οποίος πέρασε στον Αρτεάγα και αυτός με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Γουόλτε για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα