Απολαυστικές κινηματογραφικές βραδιές με το Cinema Night by ELPEDISON

Free εισιτηρία και όχι μόνο προσφέρει στους πελάτες του ο ενεργειακός πάροχος

Όχι μόνο για το ζην με την απρόσκοπτη παροχή ενέργειας αλλά και για το ευ ζην με ποιοτική ψυχαγωγία των πελατών της φροντίζει η ELPEDISON που το φετινό καλοκαίρι εγκαινιάζει τη δράση «Cinema Night by ELPEDISON».

Πρόκειται για μία καινοτόμο πρωτοβουλία του ενεργειακού παρόχου που όπως προδίδει και ο τίτλος της προσφέρει στους πελάτες της εταιρείας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μία κινηματογραφική ταινία κάθε Δευτέρα στον θερινό κινηματογράφο «Cine Πολεμικό Μουσείο» στην Αθήνα και στο θερινό σινεμά «Ελληνίς» στη Θεσσαλονίκη.

Η ενέργεια που ξεκίνησε να «τρέχει» από τις 10 Ιουνίου θα συνεχιστεί μέχρι τις 26 Αυγούστου και εκτός του free εισιτηρίου οι πελάτες της ELPEDISON θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν το ποπ κορν και το αναψυκτικό τους, καθώς και άλλα δώρα που θα τους περιμένουν ως έκπληξη στα δύο σινεμά. στις αίθουσες θα τους περιμένουν.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι οι συνδρομητές του παρόχου ενέργειας μπορούν να προχωρήσουν στην κράτηση του εισιτηρίου τους –μονό ή διπλό εισιτήριο– μέσω της εφαρμογής myelpedison.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα