Στον Αστέρα Τρίπολης ο Παναγιώτης Τσιντώτας

Ο έμπειρος τερματοφύλακας υπέγραψε για δυο χρόνια

Στην τρίτη του μεταγραφή (μετά τους Ρέτζιτς και Άλχο) ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας θ’ αποτελέσει μαζί με το Νίκο Παπαδόπουλο ένα ιδιαίτερα ισχυρό δίδυμο στην εστία του Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Έλληνα τερματοφύλακα, Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ο Τσιντώτας είναι γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1993, έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα Κ19 της Ελλάδας. Έχει εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις με συνολικά 10 συμμετοχές, ενώ το 2018 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα της ΑΕΚ. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2026. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τσιντώτα στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Περικός 5

Λεβαδειακός 21

ΑΕΚ 86

ΠΑΣ Γιάννινα 15

Ατρόμητος 28

ΔΗΛΩΣΗ

”Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αστέρα που με εμπιστεύθηκε και μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια από τις πιο καλές και πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα. Εύχομαι τη νέα χρονιά να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε ως ομάδα, δεν χρειάζονται πολλά λόγια και υποσχέσεις, αυτό που έχω να δηλώσω προσωπικά είναι ότι θα δίνω το 100% κάθε μέρα για τον ΑΣΤΕΡΑ”.

Επόμενη μεταγραφή, του Αστέρα θα είναι αυτή του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Γκόρνικ Ζάμπρζε και έρχεται στην Τρίπολη για να αγωνιστεί για δεύτερη φορά με τη φανέλα του Αστέρα. Παρόλα αυτά, δεν θα είναι ο μόνος στόπερ που θα αποκτηθεί αφού θα γίνει κίνηση για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα προορίζεται για βασικός.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, στον Αστέρα εργάζονται για να κλείσουν τις υπογραφές τόσο του Ζήση Καραχάλιου από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και του Μούμο, Ισπανού χαφ ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Μπούργος.

Τέλος, αναφορικά με την ενίσχυση στην επίθεση οι Αρκάδες έχουν ως πρώτο στόχο τον Κάι Τέγιαν, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ο Ερνάντες που έμεινε ελεύθερος από την Τσάβες. Φυσικά, ο Αστέρας θα αποκτήσει ποδοσφαιριστή και στα εξτρέμ, κλείνοντας έτσι σχεδόν όλες τις τρύπες στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα