Κωνσταντινόπουλος: Οι ηγεσίες χρησιμοποιούσαν “τρικ” περί διαπλοκής για τη δημιουργία εσωτερικών εχθρών

Μη σταματώντας να πετάει διαδοχικές σπόντες, επεσήμανε ότι η "ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς δεν γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη"

Σκληρή επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην κοινή συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου και Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, που σήκωσε πρώτος το θέμα της εκλογής νέας ηγεσίας εντός του 2024, επεσήμανε με νόημα, απαντώντας στις αιχμές Ανδρουλάκη περί εξυπηρέτησης συμφερόντων από τους αμφισβητίες του: «Η αιτιάσεις περί διαπλοκής ήταν το αγαπημένο σπορ των ηγεσιών όταν ήθελαν να δημιουργήσουν εσωτερικό εχθρό» είπε.

Ως προς τα παράπονα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι τα κανάλια δεν έπαιζαν προεκλογικά το κόμμα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπενθύμισε περιστατικά του πρόσφατου παρελθόντος: Όταν ο Γ. Παπανδρέου ήθελε να γίνει πρόεδρος τα κανάλια έπαιζαν live την επίσκεψή του στη γενέτειρα των Παπανδρέου στο Καλέντζι Αχαΐας. Μετά κάποιοι έλεγαν ότι η διαπλοκή στηρίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο. «Αν θέλεις να καταγγείλεις τα κανάλια το λες την ώρα που γίνεται και κατονομάζεις ποια είναι, δεν το χρησιμοποιείς για να φτιάξεις εσωτερικούς εχθρούς» πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Κάποτε, τα κανάλια έλεγαν ότι εγώ θα ρίξω την κυβερνηση Παπανδρέου. Τελικά δεν την έριξα εγώ, αλλά άλλοι. Κι επειδή δεν έχω φύγει ούτε λεπτό από το κόμμα δεν με επηρεάζουν αυτά που λέγονται».

Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος επανέλαβε ότι η μόνη λύση είναι εκλογή ηγεσίας εντός του 2024. «Σα κόμματα δεν τους αλλάζουμε όλους, αλλάζουμε μόνο τον πρόεδρο ο οποίος εκφράζει το πολιτικό πλαίσιο, τις πρωτοβουλίες και την στρατηγική» τόνισε.

Τέλος, επεσήμανε ότι η ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς δεν γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα