Ανοίγει ο δρόμος του Παναθηναϊκού για Χεζόνια

Ανοιχτός είναι ο δρόμος του Παναθηναϊκού για τον Μάριο Χεζόνια αφού η Μπαρτσελόνα έκανε πίσω για τον παίκτη!

Στην Βαρκελώνη είναι έξαλλοι με τον παίκτη και τις δηλώσεις που έκανε με το πέρας των τελικών της ACB κόντρα στην Μούρθια.

Πιο συγκεκριμένα ο Super Mario ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «στη Μαδρίτη με καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες, όταν είπαν σκατά για μένα ότι ήταν ψέμα και θα ήθελα να ανταποδώσω όλη αυτή τη στοργή με περισσότερα χρόνια επιτυχίας. Θα ήθελα να δώσω στη Ρεάλ Μαδρίτης και στους οπαδούς μας πολλούς άλλους τίτλους τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να συμβεί».

Για το λόγο αυτό η Mundo Deportivo αναφέρει πως οι ιθύνοντες την ομάδα δεν θέλουν να ενεργοποιήσουν την συμφωνία που έχει υπογραφεί με τον παίκτη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στο στρατόπεδο των «Μπλαουγκράνα» θεωρούν πως ο Χεζόνια χρησιμοποιεί το κλαμπ με σκοπό να ανεβάσει την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπό του, για να παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα με περισσότερα χρήματα.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχει υπογραφή σε συμβόλαιο με τον παίκτη, ωστόσο την ίδια ώρα υπάρχουν συμβόλαια υπογεγραμμένα τόσο από τον ίδιο τον Χεζόνια, όσο και από άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, με το έγγραφο να φέρει μάλιστα τη σφραγίδα του συλλόγου.

Για το λόγο αυτό η Μπαρτσελόνα φέρεται αποφασισμένη να ακυρώσει κάθε είδους συμφωνία με τον Χεζόνια για την ερχόμενη σεζόν και να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα