Προβληματισμένος ο Σλούκας με την Εθνική

Δεν είναι βέβαιη η συμμετοχή του Σλούκα στην Εθνική ομάδα για το Προολυμπιακό.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σήμερα (15/6) σε εξετάσεις στο γαστροκνήμιο, καθώς χθες αποχώρησε με τραυματισμό από το ΟΑΚΑ, μετά τη νίκη με 87-82 επί του Ολυμπιακού, στο Game 5.

Πάντως ο Σλούκας είχε δηλώσει σχετικά χθες μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Είμαι προβληματισμένος και στενοχωρημένος, κυρίως για παίκτες που πιθανόν θα είμαστε μαζί στην Εθνική ομάδα. Δεν επιτίθεμαι ηθικά σε συμπαίκτες μου στην Εθνική, κυρίως Έλληνες. Τον Κέιναν δεν τον ανταγωνίζομαι. Υπήρχαν και δηλώσεις άλλων παικτών παλαιότερα. Δεν θέλω να πω ονόματα. Έχω στο κινητό μου αρκετά μηνύματα. Είμαι εύκολος στόχος του Ολυμπιακού. Εγώ δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν. Είμαι καθαρός, στο γήπεδο δεν προκαλώ, αλλά όταν με προκαλέσει κάποιος θα απαντήσω. Η Εθνική για εμένα δεν είναι απλά μια απόφαση ή μια αγάπη. Ήμουν στην Εθνική ομάδα από τα 11 στα κλιμάκια με χαρά. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει για εμένα Εθνική ομάδα. Είναι στενόχωρα όσα έχουν γίνει στους τελικούς. Η απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη. Δεν με νοιάζει ν’ ακούσω μια συγνώμη. Εγώ είμαι αυτός που είμαι, είμαι καθαρός. Όποιος έχει επιλέξει κάτι άλλο, δεν με ενδιαφέρει. Το ήθος μου το ξέρετε, πώς δουλεύω χωρίς να μιλάω».

Σε λίγες ημέρες αρχίζει η προετοιμασία της εθνικής και ο Τόμας Ουόκαπ έχει κληθεί και θα είναι παρών. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα βρίσκεται στο ΣΕΦ και ο Κώστας Σλούκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα