Σκολάρι: «Ο Βινίσιους αξίζει τη Χρυσή Μπάλα»

«Ο Ροντρίγκο δεν χρειάζεται να φύγει λόγω Εμπαπέ»

Ένας από τους πιο έμπειρους Βραζιλιάνους προπονητές, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 76χρονος αναφέρθηκε στη βραζιλιάνικη επιθετική τριπλέτα της ομάδας (Βινίσιους, Ροντρίγκο, Έντρικ), τονίζοντας πως ο πρώτος αξίζει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα με βάση τις εμφανίσεις του στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Από την άλλη, σε σχέση με τον Ροντρίγκο, τον συμβούλεψε να παραμείνει στη Ρεάλ παρά την έλευση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους νεαρούς Βραζιλιάνους της Ρεάλ: «Ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο Έντρικ και ο Ροντρίγκο είναι σπουδαίοι παίκτες. Ο Βινίσιους αξίζει πραγματικά τη Χρυσή Μπάλα αυτή τη στιγμή. Αν μπορούσα να επιλέξω έναν παίκτη για να κερδίσει αυτό το βραβείο, θα επέλεγα τον Βινίσιους».

Για τον Αντσελότι: «Έχουν σπουδαίους παίκτες, οπότε θα έλεγα ότι ο προπονητής γνωρίζει και είναι απόλυτα ικανός, όπως ξέρουμε, να επιλέξει τις θέσεις των παικτών ή να κάνει κάποιες αλλαγές και να προσπαθήσει να προσαρμόσει αυτόν τον παίκτη στο σύστημά του, ώστε να μπορέσει να ενσωματωθεί με τους άλλους. Ο Αντσελότι είναι ρεαλιστής. Υπάρχει ο Ροντρίγκο, υπάρχει ο Βινίσιους Τζούνιορ, υπάρχουν άλλοι σπουδαίοι παίκτες και θα έχουν και τον Εμπαπέ».

Για τις φήμες περί αποχώρησης του Ροντρίγκο: «Ο Ροντρίγκο δεν χρειάζεται να φύγει, απλά πρέπει να προσαρμοστεί σε κάποιες από τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει όσο θα παίζει. Όλοι θα είναι διαθέσιμοι και αυτοί οι παίκτες θα κάνουν τη Ρεάλ Μαδρίτης έναν από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους συλλόγους στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα