O Ολυμπιακός έπεσε στην παγίδα του Παναθηναϊκού

Είχε δεν είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέφερε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο δικό του γήπεδο, παρότι ο κρίσιμος τελικός για τον τίτλο γίνεται στο ΣΕΦ….

Από το πρωί της Τρίτης ο μεγαλομέτοχος των πρασίνων έβαλε στόχο να «παρέμβει» στο ματς.

Πήγε στην κλήρωση των διαιτητών, έκανε δηλώσεις, δήλωσε ότι θα πάει στο ΣΕΦ και τελικά το βράδυ έκανε και αίτημα ακύρωσης της κλήρωσης των διαιτητών!

Οι παρεμβάσεις του πέτυχαν το στόχο!

Ο Ολυμπιακός, ενώ θα έπρεπε να μην ασχοληθεί εφόσον έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, ακολούθησε την ρητορική του Δ.Γιαννακόπουλου και απάντησε με ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι  θα πάρει την απάντηση που πρέπει μεσ΄το γήπεδο…

Οι Αγγελόπουλοι είναι φανερό ότι έχασαν την ψυχραιμία τους και φοβούνται πως θα χάσουν και τον κρίσιμο τελικό στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό. Όταν πιστεύεις ότι είσαι ισχυρότερος του αντιπάλου σου δεν ασχολείσαι μαζί του. Δεν απαντάς στις προκλήσεις του.

Αλλά, ποιος να τους τα πει αυτά στον Ολυμπιακό όταν η επικοινωνιακή πολιτική των ερυθρόλευκων βασίζεται σε κάτι γλυκανάλατα βιντεάκια στο Twitter και σε κάποιες ρηχές αναρτήσεις της πλάκας από μεγαλόσχημα στελέχη του….

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα