Βίντεο Κεραμέως: Καλώ όλους τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα

Με βίντεο στο TikTok η υπουργός Εσωτερικών ευχαριστεί όλους όσοι εργάζονται σήμερα για τις ευρωεκλογές και καλεί τον κόσμο να ψηφίσει

Με βίντεο στο TikTok η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως ευχαριστεί όλους όσοι εργάζονται σήμερα για τις ευρωεκλογές και καλεί τον κόσμο να ψηφίσει.

«Ημέρα Δημοκρατίας, ημέρα γιορτής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμβάλλουν στη διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, τους εκπροσώπους των δικαστικών αρχών, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, το στελεχιακό δυναμικό του υπουργείου Εσωτερικών, τους Δήμους, τις Περιφέρειες, τα Σώματα Ασφαλείας, όλους όσοι εργάζονται για τις εκλογές», αναφέρει αρχικά η κ. Κεραμέως και συνεχίζοντας τονίζει:

«Καλώ όλους τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να επιλέξουν τους εκπροσώπους της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μην αφήσετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Η συμμετοχή όλων μας δυναμώνει τη Δημοκρατία».

Το βίντεο της Νίκης Κεραμέως για τις ευρωεκλογές

@n_kerameus

Μην αφήσετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Η συμμετοχή όλων μας δυναμώνει τη Δημοκρατία. 🇬🇷🇪🇺🗳 #UseYourVote #EUelections #nikikerameus #ypesgr #fyp

♬ original sound – Niki Kerameus

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα