Τι θα κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί μία ημέρα πριν στηθούν οι ευρωκάλπες

Με διαπιστευμένους δημοσιογράφους θα συναντηθούν οι Μητσοτάκης-Κασσελάκης – Επαφές για τον Δ. Κουτσούμπα - Βαρύ το πένθος για τον Αλέξη Χαρίτση

Μόλις ένα 24ωρο απέμεινε μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές. Μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο, οι πολιτικοί αρχηγοί σήμερα Σάββατο, παραδοσιακά, έχουν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί τους διαπιστευμένους συντάκτες στα Βριλήσσια.

Περίπου την ίδια ώρα και ο Στέφανος Κασσσελάκης θα υποδεχθεί τους διαπιστευμένους συντάκτες του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αργότερα θα περπατήσει στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, βρίσκεται στην Κρήτη και θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι και την Κυριακή όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί για την καθιερωμένη ανάπαυλα την παραμονή των εκλογών με στελέχη στη Χερσόνησο, και στις 13:00 θα μεταβεί στο σπήλαιο στο Οροπέδιο ενώ θα καταλήξει στον Άγιο Νικόλαο όπου θα γευματίσει.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ μόλις προχθές ήταν στη Μαλεσίνα. Σήμερα, Σάββατο, ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας και θα συναντήσει υποψήφιους ευρωβουλευτές καθώς και δημοσιογράφους.

Για τον Αλέξη Χαρίτση, η σημερινή μέρα είναι βαριά. Σήμερα, θα μεταβεί στη Ριτσώνα για τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον πατέρα του, Βύρωνα. Λίγοι άνθρωποι γνώριζαν ότι τους τελευταίους μήνες, και εν μέσω μιας έντονης προεκλογικής περιόδου, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα του, ο οποίος έδινε την δική του μάχη για την ζωή. Μετά την τελετή ο κ. Χαρίτσης αναμένεται να κατευθυνθεί στην Καλαμάτα όπου και θα παραμείνει για να ψηφίσει.

Ο Πέτρος Κόκκαλης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αφήσει ανοιχτό το σημερινό του πρόγραμμα θέλοντας να ξεκουραστεί και να συγκεντρώσει δυνάμεις για την αυριανή ημέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα