Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ φαίνεται ότι ενόχλησε. Γιατί ας μην γελιόμαστε. Αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε κατακτήσει την έβδομη ευρωπαϊκή κούπα δεν θα είχε μπει στο μάτι….

Το «σύστημα» όμως ενοχλήθηκε!

Το πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι ξανά πρωταγωνιστής. Μπορεί να πηγαίνει στο Final Four και να το κερδίζει όταν άλλοι πάνε και γυρνάνε με άδεια χέρια.

Ο Γιαννακόπουλος είναι έξυπνος άνθρωπος και μέσα στον Αθλητισμό οπότε δεν θα πρέπει να του προκαλεί εντύπωση, ούτε να το εξοργίζει η επίδειξη δύναμης από τα κέντρα εξουσίας  λες και ο Παναθηναϊκός δεν είναι η ομάδα που τροφοδοτεί με παίκτες την Εθνική ομάδα και ο πιο επιτυχημένος (βάση τίτλων) σύλλογος στην Ελλάδα.

Το καταλαβαίνει κι ένα μικρό παιδί.

Είναι αδιανόητο η κορυφαία ομάδας της Ευρώπης να μην έχει το δικαίωμα να διεκδικεί το πρωτάθλημα στη χώρα της με το «έτσι θέλω».

Η ομάδα που ισοπέδωσε την Ρεάλ και έφερε την ευρωπαϊκή κούπα δεν έχει τον παραμικρό σεβασμό .

Άλλο το αγωνιστικό σκέλος και άλλο η αντιμετώπιση ενός μεγάλου συλλόγου. Ο τρόπος που φέρονται απέναντι στους «πράσινους» δείχνει ότι ο σκοπός τους είναι να ισοπεδώσουν το φρόνημα της ομάδας. Να δείξουν ότι αυτά δεν περνάνε εδώ…

Ο Παναθηναϊκός έχει τρόπους να αντιδράσει.  Τον έχουν ανάγκη, δεν τους έχει….

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα