Ανησυχία στον Παναθηναϊκό, αλλά και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη στο φιλικό με τη Γερμανία. Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο όταν βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Ρούντιγκερ.

Ο πορτογαλικός Τύπος παρακολουθεί το μεταγραφικό ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον έλληνα στράικερ. Η εφημερίδα A’ Bola αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα που προέκυψε τονίζοντας: «Ο Ιωαννίδης αποχώρησε στεναχωρημένος στο 8ο λεπτό του αγώνα Γερμανία-Ελλάδα, μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρούντιγκερ. Ο έλληνας άσος, που αποτελεί βασική επιλογή του τεχνικού της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, για επίθεση, “προσγειώθηκε” άσχημα με το δεξί του χέρι και τραυματίστηκε στον ώμο. Το βλέμμα του ενώ πονούσε ήταν ενδεικτικό. Έβαλε αμέσως το άλλο χέρι του στο σημείο που χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Τα “λιοντάρια” συζητούν ήδη με τον Παναθηναϊκό και πιστεύουν ότι μπορούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ».

Η εφημερίδα Record τονίζει: «Ο Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας στο Γερμανία-Ελλάδα. Ο 24χρονος επιθετικός ήταν βασικός στην ενδεκάδα της ελληνικής ομάδας, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από 10 λεπτά. Τη θέση του πήρε ο Παυλίδης. Ο 24χρονος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στις αρχικές επιλογές του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από 10 λεπτά. Μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρούντιγκερ, ο Ιωαννίδης έπεσε άσχημα και χτύπησε στον δεξιό ώμο. Του παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες, έβαλε πάγο, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει, γεγονός που τον άφησε εμφανώς δυσαρεστημένο».

Στον Παναθηναϊκό, όπως είναι λογικό υπάρχει ανησυχία για τον παίκτη αλλά οι πρώτες ενδείξεις σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής κάνουν λόγο για κάκωση και υπάρχει η ελπίδα ότι έλληνας κυνηγός έχει γλιτώσει τα χειρότερα. Οριστική διάγνωση πάντως για τον τραυματισμό του θα βγει μετά την άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θα δώσει ακόμα ένα φιλικό ματς την Τρίτη (11/6) στο Σάλτσμπουργκ κόντρα στη Μάλτα.