Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάνι Γκαρθία εμφανίζεται ο Ολυμπιακός. Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να αποχωρήσει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, μια και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και επόμενος… σταθμός στην καριέρα του αναμένεται να είναι οι κάτοχοι του Europa Conference League.

Ο 34χρονος μέσος φέρεται να έχει στα… χέρια του προτάσεις κι από άλλες ομάδες, ωστόσο, η προοπτική να συνεργαστεί και πάλι με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μόνο… αδιάφορη δεν του είναι. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί για τρία χρόνια στην Εϊμπάρ, από το 2015 έως το 2018 και ο Βάσκος κόουτς γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και τις λύσεις που μπορεί να του προσφέρει.

Πάντως, στο Λιμάνι δεν πρόκειται να σταματήσουν… εκεί την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, μια και ο τεχνικός της ομάδας θέλει να έχει περισσότερους παίκτες διαθέσιμους, από τη στιγμή που φαίνεται πως… προκρίνεται το πλάνο με τρεις χαφ στα κρίσιμα ματς και θέλει να έχει την ευκαιρία να δίνει… ανάσες στους Σαντιάγκο Έσε και Τσικίνιο.

Παράλληλα, στον Πειραιά δουλεύουν και τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους. Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι οι Κώστας Φορτούνης και Κωνσταντής Τζολάκης, οι οποίοι αναμένεται να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν νέα για την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που τη φετινή σεζόν αποτέλεσε το βαρύ… πυροβολικό των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα