Αγώνας γυναικών στη Νορβηγία έληξε…41-0

Οι παίκτριες της Πολαρστάιερν δεν λυπήθηκαν τις αντιπάλους τους

Σε παρωδία εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Πολαρστάιερν με την Καουτοκέινο για την τέταρτη κατηγορία γυναικών της Νορβηγίας, καθώς η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με… 41-0!

Οι φιλοξενούμενες παρέταξαν οκτώ παίκτριες, καθώς κάποιες από τις (μη επαγγελματίες) παίκτριες δήλωσαν μη διαθέσιμες την ύστατη στιγμή. Παρότι πρότειναν στις γηπεδούχες να μην παρατάξουν κανονική ενδεκάδα, αλλά εννιάδα, το αίτημα απορρίφθηκε.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έδειξαν και κανέναν οίκτο στις αντιπάλους τους, καθώς προηγήθηκαν με 21-0 στο ημίχρονο και δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι ούτε στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, μία παίκτρια πέτυχε 14 γκολ!

«Αυτό που έγινε ήταν παρωδία και δεν αξίζει σε καμία από τις δύο ομάδες. Δεν γίνεται όμως να μας κατηγορούν για αυτό που συνέβη. Μας βρίζουν επειδή συνεχίσαμε να βάζουμε γκολ, λες και φταίμε εμείς που οι αντίπαλοι κατέβηκαν με οκτώ παίκτριες. Εμείς έχουμε ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας και τους φιλάθλους μας να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είμαστε μια ομάδα που αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα», τόνισε ο προπονητής της νικήτριας ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα