Πόθεν έσχες: Φιάσκο Κασσελάκη

Το Μαξίμου μιλά για τα δύο ψέματα του Κασσελάκη. «Ο κ. Κασσελάκης λέει δύο ψέματα», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης στην ΕΡΤ. Το πρώτο είναι ότι «η προηγούμενη πλατφόρμα δέχεται αρχικές δηλώσεις πόθεν έσχες και μάλιστα υπάρχει και ρητή αναφορά στο σύστημα ότι οι αρχικές δηλώσεις που θα γίνουν με την ισχύουσα πλατφόρμα έχουν ισχύ και θα ισχύσουν στην επόμενη». Το δεύτερο, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, είναι πως ζητά από την κυβέρνηση να ανοίξει την πλατφόρμα «και την επόμενη στιγμή εγώ θα καταθέσω. Την ίδια στιγμή τι λέει; Ότι μου λείπουν κάποια στοιχεία από το IRS για να καταθέσω. Είτε του λείπουν στοιχεία, είτε μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταθέσει».

Ο κ. Κασσελάκης από την άλλη υποστήριξε στον ΑΝΤ1 πως έχει έτοιμα όλα τα έγγραφα για να υποβάλει το πόθεν έσχες, αντίθετα με την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, όπου είπε πως περιμένει τα έγγραφα από το IRS.

«Δεν ξέρουμε πόσα ψέματα και πόση κοροϊδία χωράνε σε μία συνέντευξη του κ. Κασσελάκη. Το σίγουρο είναι ότι σε κάθε συνέντευξη σπάει τα ρεκόρ της προηγούμενης, αν καταφέρει να την ολοκληρώσει», συνέχισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, τη ώρα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός επισήμανε πως το ανέβασμα του θέματος του πόθεν έσχες τέθηκε από τον Κασσελάκη.

«Εννέα αναρτήσεις και ανακοινώσεις του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα μέσα σε λιγότερο από 17 ώρες, μάλλον προδίδουν απλώς τον πανικό του», σχολίασε χθες το απόγευμα ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ενώ μέχρι το βράδυ αυτές είχαν ξεπεράσει τις 10.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα