Παίκτης της χρονιάς ψηφίστηκε ο Ελ Κααμπί από το transfermarkt με ποσό εξαγοράς τα 5 εκατ. ευρώ (pic)

Ποιος ήταν ο πιο εξαιρετικός παίκτης της σεζόν 2023/24 στη Super League; Όπως είναι πλέον παράδοση, το Transfermarkt θα ανακοίνωση το βραβείο MVP της Super League στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους χρήστες μας και τα αποτελέσματα είναι πλέον δημόσια. Για πρώτη φορά βραβεύεται ο παίκτης της σεζόν και στη Super League! Παίκτες που έχουν κερδίσει το βραβείο στο παρελθόν είναι παίκτες όπως οι Χόλαντ, Μέσι, Λεβαντόφσκι και Μπενζεμά.

Παίκτης της σεζόν του Transfermarkt

Τώρα μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι ο πρώτος Super League παίκτης της σεζόν είναι ο επιθετικός του Ολυμπιακού Αγιούμπ Ελ Καμπί! Ο Μαροκινός επιθετικός πήρε το 19,59% των ψήφων παίρνοντας τη νίκη αφήνοντας τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, ο οποίος πήρε 16,58% των ψήφων, στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Κωνσταντελιάς του ΠΑΟΚ με 15,18% των ψήφων. Ο Ελ Κάαμπι κέρδισε και τον επιθετικό της σεζόν, κερδίζοντας το 37,60% των ψήφων.

Η σεζόν του Ελ Καμπί

Αξία αγοράς
Ayoub El Kaabi
A. El Kaabi
Σέντερ φορ
5,00 Εκατ. €

Μπορεί ο Ολυμπιακός να τερμάτισε μόλις 3ος τη φετινή σεζόν, αλλά ο Ελ Καμπί ήταν σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας για την ομάδα που αγωνιζόταν για το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Μαροκινός εμφανίστηκε σε 31 ματς πρωταθλήματος, σκοράροντας 17 γκολ και τρεις ασίστ! Συνέβαλε επίσης σε μεγάλο βαθμό στην απίστευτη πορεία του Ολυμπιακού στο UEFA Europa Conference League, αποτελώντας έναν σημαντικό λόγο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον τελικό της διοργάνωσης. Σε 8 ματς στη διοργάνωση σκόραρε απίστευτες 10 φορές! Αυτό σημαίνει ότι κέρδισε επίσης το βραβείο για τα περισσότερα γκολ του φετινού Conference League. Είχε επίσης πετύχει 5 γκολ σε 10 αγώνες στο UEFA Europa League.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα