Πρόστιμο 60.000 ευρώ από τη ΔΕΑΒ για την επίθεση στη Φραπάρ

Από 20.000 ευρώ σε Άρη, Καρυπίδη και παίκτη που δεν κατονομάζεται

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας επέβαλε πρόστιμο σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, του Θόδωρου Καρυπίδη και ενός παίκτη των «κίτρινων» -χωρίς να τους κατονομάζει- για την επίθεση στη διαιτητή Φραπάρ μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Το πρόστιμο είναι ύψους 20.000 ευρώ, συνολικά, δηλαδή, για την ΠΑΕ, τον πρόεδρο του Άρη και τον παίκτη 60.000.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εκκρεμεί και η εκδίκαση στην πειθαρχική της ΕΠΟ, με κατηγορούμενους Άρη, Καρυπίδη και όλα τα μέλη της αποστολής του Άρη! Η εκδίκαση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

«Με την υπ’ αριθμό 41/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καθώς και σε βάρος παράγοντα αυτής (αυτοτελώς ως φυσικού προσώπου) και ενός εκ των ποδοσφαιριστών της, διοικητικό πρόστιμο -εις έκαστον εξ αυτών- ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€), για περιστατικό βίας, που σχετίζεται με τον αθλητισμό και έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, αμέσως μετά τη λήξη του Τελικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ για το Κύπελλο Ελλάδας στις 25/05/2024».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα