Άνω Λιόσια: Για τις 12 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη τoυ 59χρονου που έκαψε τη σορό του πατέρα του

Οι ποινικές διώξεις αφορούν τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομης οπλοκατοχής

Ελεύθερος αφέθηκε ο 59χρονος στο σπίτι του οποίου στα Άνω Λιόσια εντοπίστηκε καμένη και διαμελισμένη η σορός του πατέρα του.

Ο 59χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής σε βαθμό πλημμελήματος οδηγήθηκε εκ νέου στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο, όμως η υπόθεση ανεβλήθη για τις 12 Ιουνίου.

Έως τότε θα πρέπει να προσκομιστούν η έκθεση νεκροψίας και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό.

Κανονικά δικάστηκε στο Αυτόφωρο ο 59χρονος από τα Άνω Λιόσια, που κατηγορείται για πλημμελήματα αναφορικά με τον θάνατο του 82χρονου πατέρα του.

Ο 59χρονος, που φερόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο, έπειτα από εντολή του εισαγγελέα, αλλά ο γιατρός που τον εξέτασε είπε ότι δεν χρειάζεται νοσηλεία και έτσι τη Δευτέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί για τα αδικήματα που κατηγορείται.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή το βράδυ η σορός του 82χρονου βρέθηκε καμένη και διαμελισμένη, στην αυλή σπιτιού όπου διέμεναν μαζί οι δύο άνδρες. Νωρίτερα, γείτονες είχαν απευθυνθεί στην ΕΛ.ΑΣ. κάνοντας λόγο για έντονη δυσοσμία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αντίκρισαν την απανθρακωμένη και τεμαχισμένη σορό του 82χρονου πάνω σε ένα στρώμα που ήταν στην αυλή του σπιτιού στην οδό Αγαμέμνονος και δίπλα τον 59χρονο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 59χρονος, ο 82χρονος πατέρας του πέθανε πριν από καιρό και επειδή δεν άντεχε τη δυσοσμία τού έβαλε φωτιά.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάδο σκουπιδιών, πλησίον του σημείου, ένα κεφάλι και πόδια, τα οποία φέρεται να ανήκουν στο 82χρονο, ενώ στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα πριόνι. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο 59χρονος είπε ότι καθώς μετέφερε το πτώμα αποκολλήθηκαν κάποια μέλη.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία δεν υπάρχει ένδειξη για εγκληματική ενέργεια, καθώς ο ιατροδικαστής φέρεται να εκτίμησε ότι τα τραύματα που φέρει η σορός είναι μεταθανάτια, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα είπε ο 59χρονος γιος του θύματος στους αστυνομικούς, γι’ αυτό και οι ποινικές διώξεις αφορούν τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής.

Επίσης, ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα, αλλά ακόμα δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα