Ο Μπάλντοκ σπρώχνει στην έξοδο τον ήρωα του τελικού

Sports Παρασκήνια

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τζορτζ Μπάλντοκ αλλάζει την ανθρωπογεωγραφία της θέσης του δεξιού μπακ στους “πράσινους”.

Το συμβόλαιο του Γιάννη Κώτσιρα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Υπάρχουν συζητήσεις για ανανέωση, καλό κλίμα, υπογραφές ακόμη όμως όχι ακόμη και παράλληλα κελεύσματα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων για τον 31χρονο.

Ο τρίτος, της παρέας, Γιώργος Βαγιαννίδης, έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο, ωστόσο ανεξαρτήτως της έκβασης των συζητήσεων Παναθηναϊκού – Κώτσιρα, η θέση του στο τριφύλλι, παραμένει… συμπληρωματική.

Ο Βαγιανίδης με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του τελικού κυπέλλου με τον Άρη, χάρισε το κύπελλο στον Παναθηναϊκό και παράλληλα ανέβασε τις μετοχές του. Συνεπώς είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πουληθεί σε καλή τιμή, καθώς η Χόφενχαϊμ είχε δείξει ενδιαφέρον. Ο γερμανικός σύλλογος προσέφερε 2 εκατ. ευρώ μέσω διερευνητικής κρούσης για τον Βαγιανίδη. Με τέτοιο ποσό ο παίκτης δεν πωλείται. Όμως πλέον είναι ο ήρωας του τελικού. Αν η Χόφενχαϊμ ή άλλος σύλλογος του εξωτερικού δώσει τα… διπλά, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε διαπραγμάτευση λόγω της άφιξης του Μπάλντοκ για να δώσει τον Βαγιανίδη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα