Συνεργασία ΔΕΗ blue – Visa με ωφελημένους τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Τα προνόμια που παρέχονται μέσω της εφαρμογής PPC blue

Την έναρξη μιας επιχειρηματικής συνεργασίας που στον πυρήνα της έχει την προώθηση της ηλεκτροκίνησης μέσω κινήτρων για οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων ανακοίνωσαν στα μέσα της εβδομάδας η ΔΕΗ blue και η Visa.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ blue με «όχημα» τις πρωτοβουλίες ανταμοιβής καταναλωτών «Re charge | Re ward» και με τη συνεργασία με την ηγέτιδα δύναμη παγκοσμίως στον κλάδο των ψηφιακών πληρωμών, δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς που είναι μέλη της εφαρμογής PPC blue να φορτίζουν και να κερδίζουν απευθείας πίστωση στο ψηφιακό τους πορτοφόλι (digital wallet), πληρώνοντας με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες Visa που έχουν συνδέσει με την εφαρμογή PPC blue.

Όσο αυξάνονται οι κιλοβατώρες που φορτίζει ο χρήστης κάθε μήνα, αντίστοιχα μεγαλώνει και το ποσό επιβράβευσης. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν επιβράβευση έως €14 κάθε μήνα και να την αξιοποιούν για τις επόμενες φορτίσεις των οχημάτων τους, μέσα από το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο φορτιστών ΔΕΗ blue.

Σημειώνεται ότι με την εφαρμογή PPC blue, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα το πλησιέστερο σημείο φόρτισης, να κάνουν κράτηση του διαθέσιμου ταχυφορτιστή που τους εξυπηρετεί, να φορτίζουν πληρώνοντας με το ψηφιακό τους πορτοφόλι (digital wallet), καθώς και να οργανώνουν τα ταξίδια τους, προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης μέσα από την ενότητα PPC blueTrips. Επιπλέον, μπορούν να συνδέουν τον ιδιωτικό φορτιστή στο προφίλ τους προκειμένου να διαχειρίζονται τις ιδιωτικές φορτίσεις στο σπίτι ή την εργασία τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα