Mytilineos: Υπέγραψε δύο PPAs με την Keppel στην Ιρλανδία

Με αυτά τα μακροπρόθεσμα συμβόλαια πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας, το 92% της ενέργειας που χρησιμοποιείται σήμερα στις δύο εγκαταστάσεις της Keppel DC REIT στο Δουβλίνο θα τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές στην Ιρλανδία

Δύο μακροπρόθεσμα συμβόλαια πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας (PPA) υπέγραψε η MYTILINEOS Energy & Metals με την Keppel DC REIT αναφορικά με την παροχή ενέργειας σε δύο εγκαταστάσεις της Keppel στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, το Δουβλίνο, με την καθαρή ενέργεια να παράγεται από δύο φωτοβολταϊκά πάρκα στη χώρα.

Τα συγκεκριμένα φωτοβολταϊκά πάρκα βρίσκονται σε περιοχή που έχουν την υψηλότερη ηλιακή ακτινοβολία στην Ιρλανδία και αναμένεται να παράγουν συνολικά 14,28 MW ενώ, όταν ολοκληρωθούν –το καλοκαίρι του 2024– θα παράγουν περίπου 13,6 GWh ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως, μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 6.250 τόνους CO2 σε ετήσια βάση.

Με αυτά τα PPAs, το 92% της ενέργειας που χρησιμοποιείται σήμερα στις δύο εγκαταστάσεις της Keppel DC REIT στο Δουβλίνο θα τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές στην Ιρλανδία.

H MYTILINEOS, μέσω των PPAs, θα καλύψει περίπου το 11% των συνολικών απαιτήσεων ισχύος των εν λόγω Data Centres. Και τα δύο έργα έχουν αναπτυχθεί από την M Renewables της MYTILINEOS.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα