Μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό με Φαλ

Τεράστια «ζημιά» κι ατυχία για τον Ολυμπιακό ενόψει της τελικής ευθείας των play off στην Basket League, καθώς «χάνει» για το υπόλοιπο της σεζόν τον Μουσταφά Φαλ λόγω κατάγματος κοπώσεως στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του.

Ο διεθνής Γάλλος σέντερ τέθηκε νοκ-άουτ όπως γνωστοποίησε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ τα βράδυ της Τρίτης (28/5), με το πρόβλημα να γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει των αγώνων που ακολουθούν (αρχικά με το Περιστέρι στα ημιτελικά), καθότι δεν μπορεί να κάνουν πλέον αλλαγές στους ξένους τους, έχοντας αφήσει εκτός της επτάδας των ξένων τον Μόουζες Ράιτ.

Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός θα πορευτεί στο υπόλοιπο των play off της Basket League με μοναδικό σέντερ «πρώτης γραμμής» τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και μπακ-απ τον Γιώργο Τανούλη, ενώ θεωρείται δεδομένο πλέον πως σε κάποια σχήματα θα «ανέβει» στο «5» κι ο Φίλιπ Πετρούσεβ.

Ο Φαλ μέτρησε φέτος 7,2 πόντους, 4,7 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 1,2 μπλοκ ανά 22’33” συμμετοχής σε 36 παιχνίδια της Euroleague, ενώ είχε 7,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 20 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα