Αλεξανδρούπολη: Σεσημασμένος χούλιγκαν μαχαίρωσε νεαρό

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το ένα μαχαιρωμένο στην κοιλιά και το άλλο με τραύμα στο κεφάλι, τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από άγρια συμπλοκή περίπου 15 ατόμων στο πάρκο Αλτιναλμάζη της Αλεξανδρούπολης.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα ήρθαν σε αντιπαράθεση για προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα γρήγορα η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο. ‘Ένα άτομο, το οποίο είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για αθλητική βία, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν νέο άνδρα στην κοιλιακή χώρα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι τράπηκαν σε φυγή. Ο τραυματίας μαζί με ακόμη έναν που δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, την επόμενη μέρα, μετά από σχετική έρευνα και ταυτοποίηση, έγιναν 11 συλλήψεις ημεδαπών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά περίπτωση, ενώ επιπλέον ο ένας εξ αυτών κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Από το σημείο του συμβάντος, το σπίτι του δράστη με το μαχαίρι και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία γυάλινα μπουκάλια, δύο προστατευτικά κράνη, τμήμα από πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, τέσσερις συσκευασίες πυροτεχνημάτων, είδη ένδυσης και υπόδησης και εννέα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: evrosonline.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα