Τι θα ζούσε η Θεσσαλονίκη με την «εκτέλεση» του Γκρίνφελντ

Το «σημάδεμα» στον Μιχαηλίδη που είδε κόκκινη χωρίς να κάνει τίποτα…

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, «σκέπασε» τα όσα έκανε ο Γκρίνφελντ από το Ισραήλ στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης». Αν γινόταν η… στραβή στο τέλος όμως και ο Ανσαριφάρντ έστελνε την μπάλα στα δίχτυα, τώρα θα γινόταν το.. έλα να δεις. Ο ΠΑΟΚ δικαιολογημένα θα φώναζε για κλεμμένο πρωτάθλημα. Δεν θα ήταν σαν τις γραφικές φωνές του Λουτσέσκου που θεωρεί πως ήδη η ΑΕΚ του έκλεψε έναν τίτλο.

Ο Γκρίνφελντ… έπαιξε Άρη κάτι που φάνηκε με το «καλημέρα». Εκτέλεσε τον Μιχαηλίδη και τον οδήγησε στα αποδυτήρια με δυο κάρτες απ’ τις οποίες δεν ήταν… καμία.

Ο ρέφερι σφύριξε φαουλ και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μιχαηλίδη (στα 18”), παρότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ έδιωξε καθαρά την μπάλα, ενώ η επαφή που υπήρξε στην συνέχεια στο πόδι του Νταρίντα ήταν φυσιολογική.

Στο 78 ο Γκρίνφελντ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μιχαηλίδη. Το φάουλ που έκανε στον Μορόν χαρακτηρίζεται απρόσεκτο μαρκάρισμα και όχι ριψοκίνδυνο για να του δείξει κίτρινη κάρτα και αποβολή. Συνεπώς και οι δύο κίτρινες κάρτες στον Μιχαηλίδη ήταν ανύπαρκτες. Σκέφτεται κανείς αν είχαν επιρροή στο τελικό αποτέλεσμα, τι θα ζούσε χθες το βράδυ η Θεσσαλονίκη…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα