Δεν ανοίγει το Καραϊσκάκη για τον τελικό

Ο Μώραλης βάζει στον Πειραιά γιγαντοοθόνες σε τρεις πλατείες

Η σκέψη που υπήρχε στον Ολυμπιακό για άνοιγμα του Καραϊσκάκη στον τελικό του Conference League στις 29 Μαϊου, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι αιτήσεις για ένα “μαγικό χαρτάκι” στην OPAP Arena ήταν χιλιάδες, πάρα πολύς κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσει να δει τον τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα από κοντά και μία σκέψη που υπήρχε στις τάξεις των Ερυθρολεύκων ήταν να ανοίξει το Καραϊσκάκη και να τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες.

Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, κάτι που επιβεβαίωση με σημερινή του τοποθέτηση και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Ο λόγος είναι ότι θα ξεκινήσουν έργα συντήρησης στο φαληρικό γήπεδο κι ως εκ τούτου θα μπορέσει να ανοίξει για να δουν από… μέσα τον τελικό οι φίλοι των Πειραιωτών.

Παρά ταύτα η σκέψη που υπάρχει στον Δήμο Πειραιά είναι να τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες σε τρεις πλατείες, στο Πασαλιμάνι, στη Μαρίνα Ζέας και στην Πλατεία Κοραή, με 2.000 καθίσματα, σε κάθε μία, ώστε όλος ο Πειραιάς να γιορτάσει εκείνη την ημέρα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα